Львів'яни неодноразово скаржилися на ігнорування комунальними службами сміття, яке збирається довкола контейнерів та викликає обурення містян. Відходи вивозять нерегулярно, що викликає сміттєвий колапс у місті.

У Львові по вулиці Римлянина знову склалась подібна ситуація. Контейнери переповнені, а сміття довільно валяється поряд.

Про це на "Гарячу лінію міста" повідомила небайдужа місцева мешканка Ольга Богданівна. Вона виклала у соціальній мережі відповідне фото з дописом:"Прошу звернути увагу – це смітники на вул. Римлянина біля поліклініки. Не знаю чому їх не вивозять і це вже не вперше!"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також у Львові 10 вересня люди вийшли на протест до будівлі Львівської державної обласної адміністрацієї. Містяни виступають проти будівництва нового сміттєпереробного заводу. Мешканці міста вважають, що завод стане новою екологічною катастрофою. Але мер міста запевняє львів'ян у екологічності проекту.

Нагадаємо, що під Львівською державною обласною адміністрацією зібрались мешканці області та влаштували пікет.

Як повідомляв портал Знай.ua, вересневі тарифи на вивезення сміття для франківців помітно зростуть.

Також Знай.ua писав про те, що борг за несплату комунальних платежів на Львівщині складає понад 2 мільярди