23 вересня на сайті Львівської міської ради з'явилась нова петиція, автором якої виступив Юрій Романчук.

Автор петиції звертається до влади міста із проханням збудувати нову багаторівневу парковку на вулиці Куліша.

Своє прохання Юрій Романчук мотивує близьким розташуванням таких торгових центрів як "Форум" та "Магнус" а також центральної частини міста, у зв'язку з чим існує незручність у паркуванні автомобілів для гостей міста та його мешканців.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Автор стверждує, що багаторівневий паркінг на вулиці Куліша зміг би оптимізувати завантаженість вулиць припаркованим транспортом а також збагатити міський бюджет за рахунок парковок.

"Паркінг проектувати на 1000 автомобілів та залишити його в комунальній власності. Цей паркінг завжди буде приносити дохід в бюджет. Також пропоную долучити мешканців прилеглих вулиць до пайової участі у будівництві, після чого їм залишається власне паркомісце.",- наголошує Юрій Романчук.

Для розгляду у міській раді петиція має набрати 500 голосів. Наразі під пропозицією Юрія Романчукка вже підписалася 31 особа. Голосування триватиме ще протягом 59 днів.

Нагадаємо, що мешканці Харкова просять міську владу привести дороги до нормального вигляду

Як повідомляв портал Знай.ua, львівські депутати відхилили пропозицію про безкоштовні парковки і пільгові тарифи у місті

Також Знай.ua писав про те, що у Львові йде збір підписів на розчищення проспекту Свободи