У Львові дбають про людей з обмеженими можливостями та намагаються покращити умови їхнього існування.
Мова йде про спеціальне облаштування ліфтів у багатоповерхівках міста.

Наразі спеціальна комісія міськради проводить обстеження вхідних дверей, під'їздів, ліфтів і визначає, наскільки необхідно в тому чи іншому місці встановлювати підйомники. У міськраді намагаються також врахувати кількість мешканців з інвалідністю, які проживають у конкретному будинку.

За критерієм, який встановила спеціальна комісія, в будинку, де планується встановити нові підйомні засоби, мають проживати двоє і більше осіб з обмеженими можливостями, які пересуваються за допомогою спеціального візка.
За планом львівської міської ради, до кінця цього року у Львові встановлять 24 підйомники, які зроблять життя багатьох львів'ян трохи комфортнішим.

Нагадаємо, що Європейський банк реконструкції і розвитку виділяє Одесі кредит у розмірі 47 млн євро для будівництва швидкісного трамваю.

Як повідомляв портал Знай.ua, Департамент освіти і науки Одеської міськради рекомендувала школам скоротити уроки через спеку, яку обіцяють на початку вересня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що в Івано-Франківську задумали перебудувати одну з вулиць в піку "героям паркування"