Для львівських студентів організують новий автобус, який буде курсувати в режимі "експрес" від вулиці Медової Печери до Соборної площі.

До прийняття відповідного рішення готуюються у Львівській міській раді. Проект рішення демонструватимуть на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. Владою буде розглянута можливість запровадження у Львові з 16 вересня до 28 грудня 2019 року перевезення студентів на тимчасовому автобусному маршруті у режимі "експрес" за схемою: вул. Медової Печери – вул. Пасічна – вул. Личаківська – пл. Соборна. Планується запустити на маршрут два автобуси.

Дане рішення міська влада прийняла у зв'язку із недавнім зверненням Студентського уряду Львівського національного університету імені Івана Франка від 02.09.2019 № 44 та профспілкового комітету студентів Львівського національного університету імені Івана Франка від 02.09.2019 № 183 до виконавчого комітету міської ради.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що як повідомляє керівниця департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Мандзій, Львівщині бракує понад 45 автобусів для перевезення учнів до опорних шкіл.

Як повідомляв портал Знай.ua, на трасі туристичний автобус Neoplan з дітьми з Чернігівщини зіштовхнувся з автомобілями Mercedes Vito та Volkswagen Jetta.

Також Знай.ua писав про те, що мер міста Андрій Садовий повідомив, що планує збільшити кількість автобусів маршруту № 48.