Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Черговий скандал розгорівся у соцмережі, а приводом до нього стало присвоєння Польщею українських міст до своєї території. Саме така картина вимальовується на польських поїздах, де зображено карти Польщі, серед якіх вказані Львів та Луцьк.

Як випливає із ситуації, поляки ніяк не забудуть про свої колишні території, хоч з того часу вже багато води спливло. У ностальгії за минулим вони вказали відомі обласні центри України на мапах, якими прикрашен польські потяги.

Такі беззаперечні докази виклав на своїй сторінці у Фейсбук користувач Саша Комьяхов. Він розмістив світлини з зображенням скандального потягу, які одразу викликали резонансний дискус під публікацією.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Расово-благонадежное ностальджи на електричках Польщі. Львів їх, Рівно їх, Вільнюс їх)",- підписав Саша Комьяхов.

Деякі користувачі зауважили, що у Львові був помічений автобус, на якому також Львів належав Польщі."А Бреслау скромно прикрите елементами дизайну", "Я не можу цього зрозуміти… :-(", "По Львову часто їздить біло-червоний автобус polonus з написом "лонч польскеу", останнє місто у списку, звичайно, — Львув",- обурюються містяни.

Нагадаємо, що на Львівщині запрацює онлайн-система погодинної реєстрації для перетину кордону

Як повідомляв портал Знай.ua, чиновники Укртрансбезпеки на Львівщині виявилися злісними хабарниками

Також Знай.ua писав про те, що на Львівщині невідомі намагалися підірвати тюрму.