Страшна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 4 вересня, на трасі М-06 біля села Банюнин Кам'янка-Бузького району Львівщини. У аварії постраждали діти, водії та загинув громадянин Німеччини.

За даними прес-служби поліції Львівської області, смертельна пригода сталась близько 20:57. На трасі туристичний автобус Neoplan з дітьми з Чернігівщини зіштовхнувся з автомобілями Mercedes Vito та Volkswagen Jetta. Автобус рухався за маршрутом "Чернігів-Краків" та перевозив дитячий танцювальний колектив до польського міста.

Як стало відомо, громадянин Німеччини, який керував автівкою Mercedes Vito, виїхав на зустрічну смугу та налетів на туристичний автобус та автомобіль Volkswagen Jetta. 31-річний водій Mercedes загинув на місці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В автобусі перебувало 49 дітей та двоє супроводжуючих, а також два водія віком 66 та 53 роки з Чернігіської області.

У відділі комунікації Нацполіції Львівщини повідомили: "Внаслідок ДТП із тілесними ушкодженнями госпіталізовано 12 дітей віком 10-12 років та обох водіїв автобуса. Водій Volkswagen, 22-річний мешканець міста Буськ, не постраждав".

Лікарі повідомили, що майже всі діти отримали струс головного мозку, забої, в одної дитини тріщина.

ДІтей, які не травмувалися під час аварії, розмістили у готелі «Каро» у с. Лапаївка.

Нагадаємо, що 3 вересня у Дублянах Львівської області сталася ДТП за участі маршрутки та легковика.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік загинув,бо не впорався з керуванням власного авто

Також Знай.ua писав про те, що моторошна аварія сталася у місті Моршин