Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На апаратній нараді Львівської міської ради, яка відбулась сьогодні, 4 вересня, мер міста Андрій Садовий повідомив, що планує збільшити кількість автобусів маршруту № 48.

"Маємо пропозицію щодо сполучення з аеропортом, зокрема по маршруту №48, який зараз обслуговує компанія "Успіх БМ". На маршруті їздять один-два автобуси. Маршрут збитковий. Завтра має відбутись конкурс, перевізник, котрий зараз працює, не готовий подаватись",- повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як наголосив мер, даний маршрут ніколи не буди прибутковим, і його треба передати на обслуговування комунального перевізника АТП-1. "Думаю, цей маршрут треба брати на обслуговування АТП-1. Цей маршрут ніколи не буде прибутковий, як і транспортні перевезення. Транспортні перевезення в Україні ніколи не будуть окупні, це завжди треба дотувати. Це саме є в усіх країнах Європейського Союзу, хоча там вартість квитків більша, ніж у нас",- прокоментував Андрій Садовий.

Також очільник міста наголосив, що даний маршрут має функціонувати і в нічний час. "Треба, щоб цей автобус курсував хоча б раз у 25 хвилин, а не раз в годину",- сказав мер.

Нагадаємо, що у Львові діють три заклади, які ухиляються від сплати податків

Як повідомляв портал Знай.ua, представника польського консульства обкидали камінням підлітки

Також Знай.ua писав про те, що мер Львова доручив вирішити питання про таксистів міста