Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вихлюпнувши пару зливами та буревіями, погода нарешті трошки заспокоюється. На небі з'являється сонечко і проганяє негоду.

Сьогодні, 9 серпня, ранкове небо над Львівщиною буде ясним та сонячним. повітря вдень розігріється до 25 градусів за Цельсієм. Післяобід слід очікувати дощ із грозою та невеликими поривами вітру, але злива закінчиться досить швидко. Хмари застелять небо до вечора.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нічна температура сьогодні складає плюс 13- 15 градусів Цельсія, без опадів.

Сьогодні у Православ'ї відзначається День Пантелеймона цілителя. Це досить шановане християнське свято, яке приурочене до дня народження Пантелеймона цілителя. І в цей день, в усіх церквах проходять урочисті молебні, де люди вшановують святого, і моляться про одужання своїх близьких і знайомих.

У православній церкві святий Пантелеймон відомий не тільки як цілитель, ще він вважається покровителем воїнів. Знахарі вважали, що 9 серпня – це прекрасний день для збору різних цілющих трав та ягід. А у звичайних сім'ях в день Пантелеймона було прийнято йти на город, зривати качан капусти і пекти з неї пироги.

еликомученик вважається найсильнішим покровителем хворих, які страждають, і бідних. Його зазвичай просять про все, що стосується здоров'я. Якщо ви не можете помолитися в храмі і поставити свічку святому, то, щоб хвороба пішла, а біль хоч трохи зменшився, можете зробити це вдома. Вважається, що кожен, хто народжений в День Пантелеймона, має цілиетльські здібності і прекрасно розбирається в лікарських травах. Прикмети: Якщо мурахи в цей день "закривають" мурашники – значить, буде дощ. А якщо на вулиці буде багато коників – значить погода буде ясною і гарною. У цей день працювати не можна, тільки збирати цілющі трави.

Нагадаємо, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки

Також Знай.ua писав, якою буде погода в Україні 9 серпня

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запорізькій області, під містом Мелітополем місцеві мешканці зняли неймовірне явище, яке нагадувало смерч. Найдивніше, що утворилася ця аномалія не з повітря, а з величезної кількості комах.