Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Не тільки люди шкодять природі, а й природа - людям. І Львів - не виключення.

У зв'язку з несприятливими погодними умовами шквальний вітер повалив дерево на одній із вулиць міста.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Інцедент трапився на вулиці Ярославенка 41 у Сихівському районі.

Повідомлень про повалені дерева чи підтоплення на інших вулицях не було.

Для термінових дзвінків вразі надзвичайних ситуацій працює гаряча лінія міста 15 80.

Метеорологи попереджують про збереження можливості грози, граду та шквального вітру до кінця цієї доби.

Нагадаємо, що в Одеській області в селі Мологів Білгород-Дністровського району внаслідок потужних злив постраждали будинки і подвір'я мешканців.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що 7 серпня в Одесі прогнозують, що сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Удень, можливо, пройде дощ із грозою. Ввечері - без опадів.

Також портал "Знай.ua" інформував, що 8 серпня, в Києві буде непогода. В цей день очікуються грози і сильні пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.