У Львові вирішили замостити кармани для громадського транспорту по проспекту Чорноола. Такий проект надали урбаністи площі Ринок.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як пояснюють активісти ЛКП "Інститут простору Розвитку", такий проект було складено з декількох причин. по-перше, водії автобусів всеодно не заїжджають у спеціальні місця, а зупиняють маршрутки за півтора - два метри від бордюру, що ускладнює посадку і висадку для пасажирів з обмежиними можливостями.

По-друге, кермачі трамваїв також бояться з'їжджати з дороги, оскільки існує ризик обірвати штанги з контактної мережі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

По-третє, взимку очисний транспорт не має можливості почистити сніг у цих карманах. Як наслідок,- він накопичується і змушує пасажирів брести по коліна, щоб потрапити до автобусу.

По-четверте, у карманах накопичується дощова вода, що, знову ж таки, спричиняє дискмфорт при посадці людей.

Депутат Львівської міської ради зауважив, що не згоден із затвердженням такого проекту. На його думку, таке нововведення спричинить ще більше заторів на проспекті і додасть небезпеки пасажирам привисадці і посадці в громадський транспорт.

Нагадаємо, у Львові новопридбані евакуатори повернуть постачальнику.

Також Знай.ua писав, що 31 липня на вулиці Шевченка у Львові сталася пожежа на дорозі.

Раніше Знай.ua інформував, що 30 липня автомобіль "Смарт" здійснив наїзд на 43-річного львів'янина.