Нещодавно Львів мав намір придбати три евакуатори на умовах фінансового лізингу. Нову обслуговуючу техніку було докладно огляноту і протестовано. В ході випробування транспорту було виявлено певні недоліки, які спричинили виникнення певних претензій до продавця.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Владою Львова було прийнято ріщення про повернення новопридбаних евакуаторів постачальнику на основі виявлених проблем із роботою техніки та претензій щодо походження комплектуючих. Як виявилось, деталі машини виготовлені в Росії, а закон України забороняє торгові відносини з країною-агресором.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Заступник міського голови Львова з питань безпеки міста Сергій Бабак зауважив: "Також під час огляду автомобілів виявлена наявність окремих агрегатів двигуна та ходової частини, що виготовлені у Росії. Зважаючи на технічні зауваження та законодавчі акти, що забороняють торгівлю з країною-агресором, вважаємо недопустимим використання такої техніки у Львові".

За результатами огляду евакуаторів були прийняті такі рішення:

  • заборонити введення в експлуатацію та будь-які дії з експлуатації цих автомобілів;
  • з метою з’ясування причин отримання техніки, яка не може експлуатуватися на вулицях Львова, підготувати всю документацію щодо операції з придбання евакуаторів;
  • розпочати підготовку юридичних документів на повернення техніки постачальнику.

Натомість постачальника зобов'яжуть замінити евакуатори відповідно до технічних та експлуатаційних нормативів або ж повернути авансовий платіж.

Нагадаємо, що Львівську область планують розділити на 5 районів і 61 ОТГ

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий український політик та скандальний бізнесмен Лев Парцхаладзе через підконтрольні йому приватні підприємства завершує незаконне будівництво у історичному центрі Києва.

Також портал Знай.uа писав, що мешканці Харкова запропонували новий спосіб оплати за проїзд у метро