Вчора, 31 липня, на вулиці Шевченка у Львові сталася пожежа на дорозі.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомили в прес-службі ДСНС у Львівській області, пожежа сталася внаслідок загоряння кабіни сміттєвоза. Повідомлення про загоряння надійшло о 18:02 в Службу спасіння "101".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пожежників викликав сам водій сміттєвоза "MAN", який уцей час керував службовим транспортом. Він розповів, що під час руху звернув увагу на невідомий стукіт під капотом автомобіля. Зупинивши транспортний засіб, водій зазирнув під кабіну, побачив вогонь і негайно зателефонував пожежникам.

На час прибуття вогнеборців кабіна водія була повністю поглинута вогнем. О 18:16 пожежа була повністю ліквідована, але кабіна сміттєвоза вигоріла вщент.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на вулиці Любарського, 135 загорівся трамвай, що слідував по маршруту № 9.

Нагадуємо, що в Харкові сталась масштабна пожежа, яка призвела до перекриття одного з в’їздів у місто, повідомляє портал “Город Х” з посиланням на Головне управління ДСНС України у Харківській області.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на Лісовому масиві біля станції метро вранці у четвер, 18 липня, на ходу загорілася маршрутка.