Літо - найсприятливіший ча для ремонтів і апгрейдів. Виключенням не стали цього разу і львівські дороги.

Капітальний ремонт проведуть на декількох вулицях Львова, тому дорогу на час робіт буде перекрито.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, у зв'язку з ремонтом дорожнього покриття на ділянці вул. Е. Поповича, від будинку №13 до вулиці Мартовича проїзд буде закритий. Об'їзд буде відбуватися відповідно до розроблених тимчасових схем організації дорожнього руху.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На вулиці Єфремова, на ділянці від вул. Мельника А. до вул. Р. Барвінок відбудеться ремонт інженерних систем, тому рух транспорту тут буде обмежений аж до 30 серпня. Роботи виконує ТОВ "ЛьвивДержБуд".

Також з 29 липня розпочнеться ремонт вулиці Миколайчука (дороги до Голосківського кладовища). 27 грудня 2019 обмежать рух транспорту на ділянці вулиці від будинку №15а до будинку №30. Роботи виконує ВАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1».

Наразі у Львові по вулиці Науковій на ділянці від тролейбусної до Стрийської продовжується ремонт з використанням нових для Львова технологій холодного ресайклінгу. Перевага такого методу в тому, що під час ремонту використовують існуюче асфальтобетонне покриття, а це здешевлює витрати на облаштування підстави. Про це розповів Андрій Кузьмич, керівник ТОВ "Автомагістраль-Південь".

Нагадаємо, що столичний очільник Віталій Кличко відправив у відставку виконуючого обов’язки директора КП “Київавтошляхміст”

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "Київавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Також портал "Знай.ua" писав, що прем'єр-міністр України отримав "привіт" від водіїв на львівських дорогах.