У трагедії на Львівщині, коли під час екскурсії на водоспад загинув 12-річний школяр Артем Прадєд-Янчак, звинуватили вчительку, 45-річну класну керівницю загиблого Людмилу Гребень.

Як повідомляє ZAXID.NET, вчителька супроводжувала екскурсійну групу, до якої входив загиблий. Людмила Гребень - вчитель музики школи № 82, одночасно вона була класним керівником 6-В класу, де навчався Янчак.

Зараз правоохоронні органи вважають, що саме Гребень допустила загибель учня, за власним недоглядом. Обвинувальний акт стосовно педагога направили до Сколівського районного суду, обвинувачення наполягає на неналежному виконанні обов'язків з охорони життя та здоров'я дітей (ст. 137 ч.2 ККУ), що спричинить позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що 2 червня у Львівській області сталася трагедія. 12-річний учень однієї з львівських шкіл Артем Прадєд-Янчак під час екскурсії підійшов занадто близько до краю водоспаду, бажаючи зробити селфі, і зірвався. Хлопець зачепився ногою за корінь, частково опинився у воді та захлинувся. Врятувати його не вдалося.

4 червня загиблого школяра поховали. Поліція відкрила кримінальне провадження, а у класної керівниці стався серцевий напад.

Пізніше експерти-педагоги розповіли, як повинні проходити екскурсії та пояснили, хто винен у трагедії на Львівщині.