Увечері 1 серпня у Львові в Стрийському парку від гілки, що звалилася, загинули двоє - 20-річний юнак і 18-річна дівчина. Пара сиділа на лавці, коли на них обвалилося деерво.

Стало відомо, що для молодих людей це фатальне побачення стало першим і, на жаль, останнім.

Вже вранці стало відомо, що загиблий хлопець служив у Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, звали його Андрій Свояк. Юнак жив за межами навчального закладу і у вільний від служби та навчання час опинився у Стрийському парку на побаченні з дівчиною.

За словами представника Академії, Андрій був майбутнім артилеристом, добре вчився і був відповідальним. Канікули у нього повинні були початися через тиждень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про Андрія Свояка відомо, що він родом з Вінницької області, його батьки зараз живуть у Білій Церкві під Києвом. Хлопець рік тому вступив до Академії і мріяв стати професійним військовим. У жовтні йому повинен був виповнитися 21 рік.

Супутницею Андрія в той вечір стала дівчина на ім'я Марта 2003 року народження. Марта закінчила Сихівський ліцей і мріяла стати перукарем. Як розповіла класна керівниця дівчини, загибла була сонячною і доброю дитиною. при цьому Марта була напівсиротою і єдиною дочкою своєї матері.

Поховали дівчину 3 серпня Лисиничах - поруч з могилою її батька.

"Вони листувалися в Інтернеті два тижні, і тоді він пішов з нею гуляти. Він запропонував їй зустрічатися, купив їй букет", - розповів друг загиблого Валерій Колесник.

Нагадаємо, раніше З'явилися подробиці загибелі курсанта і дівчини у Львові: "познайомилися в мережі і відразу закохалися"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молодий Львівський курсант загинув під час урагану разом з коханою: дерево обвалилося прямо на голову

Також «Знай.иа " писав, що На Личаківському кладовищі через ураган пошкоджено понад 100 цінних надгробків: розчищатимуся щонайменше місяць