Мер Львова Андрій Садовий закликав місцевих жителів берегтися, адже останнім часом кількість хворих на коронавірус невпинно зростає. При цьому він зазначив, що Львів незабаром може опинитися у червоній зоні, тому просить представників бізнесу ставитися до цього з розумінням.

"Відсьогодні все позашкілля закрито. Я вчора звертався до представників бізнесу і сьогодні продовжую це робити: якщо ви думаєте, що за ці кільки днів заробите багато коштів, то є небезпека, що потім ці кошти доведеться витрачати на лікування працівників. У сьогоднішній ситуації ми стоїмо перед питанням повного закриття міста та введення повного локдауну. Я б хотів цього уникнути, але, на жаль, кожного дня я бачу ріст показників захворюваності”, — наголосив Андрій Садовий, інформує пресслужба міської ради.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео

Проте така риторика мера Андрія Садового сподобалась далеко не всім львів'янам. Деякі містяни зазначили, що вже ледь зводять кінці з кінцями, а ціни на продукти та комунальні послуги невпинно ростуть.

"А ціни ростуть шалено на продукти, комунальні послуги зарплати в людей так швидко не підіймають, та ще багато людей через ковід залишилися без роботи дуже тяжко стало жити це просто жах", "Так казав що святковий настрій відганяє ковід, а тепер коли довів місто до колапсу корчить захисника", "Тут скоріше з голоду помреш, ніж від ковіду",
"Закрийте себе в тій раді!!!", "Закривайте! Але зробіть локдаун на комунальні послуги, кредити, оренду, частково компенсуйте середньому і малому бізнесу... Як це роблять в цілому цивілізованому світі", "Давно пора. Запізнюєтесь як і всі інші міри безпеки.Світова епідемія розповсюджується із за того що люди не дотримуються елементарних правил", - такі коментарі залишили користувачі мережі під заявою мера.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів