Відомий український артист Арсен Мірзоян має досить широку аудиторію фанатів. Саме тому, артист активно веде свої сторінки у соціальних мережах, де частенько тішить своїх фанатів новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Арсен Мірзоян поділився новою світлиною з підписниками у соціальній мережі Instagram. Зараз артист разом зі своєю коханою дружиною Тонею Матвієнко перебуває на відпочинку у Буковелі. Там вони разом випробовують різноманітні зимові розваги - катання на лижах та сноубордах.

Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Так, після зимових активностей саме час підкріпитися, тому Мірзоян показав фанатам фото свого обіду. Відомий артист обрав собі на перекус пончики з цукровою посипкою та шоколадом та ароматну каву. На фото Арсен Мірзоян замріяно дивиться на свій обід та мріє його швидше з'їсти.

До слова, Арсен Мірзоян показав своїм підписникам, що разом зі своєю дружиною Тонею відвідав Яремче. Відповідні кадри артист опублікував в Instagram у розділі stories. Згідно з геолокацією, яку залишив Мірзоян пара зупинилася у Romantik Spa Hotel.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян розповів про прем'єру кліпу музичного проекту Олександра Положинського та Івана Марунича. Артисти презентували кліп на пісню "Три троянди", в якому знімалися Джамала, Аня Добриднєва, а також головні жінки Мірзояна – Тоня і Ніна Матвієнко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, як розважається без Тоні Матвієнко.

Також портал Знай.uа писав, що тендітна Тоня Матвієнко сховалася за широкою спиною Арсена Мірзояна – про таке мріє кожна жінка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще