Відомий український співак Арсен Мірзоян активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут Заслужений артист України та чоловік Тоні Матвієнко ділиться новими світлинами чи подробицями з життя з тисячною аудиторією фанів.
Цього разу Арсен Мірзоян показав своїм підписникам, що разом зі своєю дружиною Тонею відвідав Яремче. Відповідні кадри артист опублікував в Instagram у розділі stories. Згідно з геолокацією, яку залишив Мірзоян пара зупинилася у Romantik Spa Hotel.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

На опублікованому Мірзояном фото він разом з Тонею та ще їх подругою позує на фоні готелю у якому вони зупинилися. На передньому плані стоїть Арсен, який і робить селфі, а за ним сховалася Тоня Матвієнко і лиш трішки визирає з-за широкої спини свого коханого чоловіка. Поруч з парою стоїть усміхнена знайома зіркового подружжя.

Варто нагадати, що цікава зустріч сталася у вівторок, 23 лютого, у Києві. На переповненому перехресті на світлофорі Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко порівнялися з давнім приятелем - колись найсильнішим чоловіком планети Василем Вірастюком.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян показав, як зробити щасливою будь-яку жінку: пощастило Тоні Матвієнко.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала силу кохання в ніжних обіймах Мірзояна: "Ніхто не відміняв".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, що витворяє просто на вулиці: "Цілу хвилину можу".

Також портал Знай.uа писав, що Антоніна Матвієнко влаштувала розбірки з 4-річною донькою Ніною: "Мірзоян, каже, що не ти".