Стало відомо про те, що у Львівській області в ДТП загинув 18-річний велосипедист. Лікарям довелося лише констатувати смерть.

Таким чином повідомляється, що сталася трагедія вночі суботу, 13 лютого. О 01: 20 на трасі «Київ-Чоп», поруч із селом Вербляни трапилася аварія. Про це повідомили в прес-службі поліція Львівської області.

Транспортний засіб Mercedes під керуванням 30-річного жителя Івано-Франківської області врізався в велосипед, яким керував 18-річний житель.

Від отриманих травм він помер на місці, до приїзду швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За фактом було відкрито кримінальну справу за частиною 2 статті 285.

Санкція статті передбачає покарання на строк від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Співробітники правоохоронних органів закликали велосипедистів використовувати світловідбивачі на одяг, і оснащувати ними транспортний засіб. Це допоможе зробити вас більш видимими на дорозі, і запобігти аварію в нічний час доби.

Нагадаємо, що зникла харків'янка знайшлася в десятках кілометрів від будинку: "запізнилася на електричку"

За словами рідних, вона вийшла з дому близько 15:00 і планувала поїхати в смт. Козача Лопань. До 23: 00 вона повинна була вже бути вдома, проте перестала виходити на зв'язок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині зник молодий хлопець, родичі готові гори згорнути: "Повернись у родину!"

Також, "Знай.uа" писав, у Харкові зник сивий пенсіонер у камуфляжній куртці, рідні збилися з ніг у пошуках: "де ж ти, Іван?"