Мер Львова Андрій Садовий заявив про звільнення двох заступників та керуючого справами.

Про це мер Львова повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.
Так, Андрій Садовий оголосив про звільнення із займаних посад двох своїх заступників та керуючої справами міськвиконкому.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео

"Геннадій Васьків - заступник міського голови з фінансово-економічних питань, Сергій Бабак - заступник голови з питань безпеки та Марта Литвинюк - керуюча справами міськвиконкому, всі вони прийняли рішення завершити роботу на зазначених посадах", - написав Андрій Садовий.

При цьому мер відзначив, що на сесії, у четвер, 4 лютого депутати розглянуть нову структуру виконавчих органів і склад виконавчого комітету. Варто зазначити, що до цього у мера Андрія Садового налічувалося сім заступників.

"Дякую вам за співпрацю та успішне місто! Ви подарували громаді частину свого життя і цей час запам’ятається як період розвитку Львова. Бажаю вам йти вперед і не зупинятись на шляху до нових вершин!", - написав Садовий.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що тонни львівського сміття скинули українцям під ніс.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Модричах, що на Львівщині, люди живуть у постійному страху, що їхні будинки можуть опинитися під землею через соляні шахти

Також Знай.ua писав, що у Львівській області фермер змушує корів і коней їсти сніг і грітися біля багаття.