Рада схвалила розмір заробітної плати мера Львова Андрія Садового.
Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.
Так, стало відомо, що у вівторок, 29 грудня, Рада затвердила умови оплати праці міського голови Львова — розмір його посадового окладу, щомісячної премії та інших додаткових виплат, передбачених законодавством.

Андрій Садовий, фото: скріншот з відео
Андрій Садовий, фото: скріншот з відео

Тепер Андрій Садовий матиме посадовий, який становитиме 16 400 грн. Відповідно "за" проголосували 53 обранці.

“Меру зберігають присвоєний 3-й ранг посадової особи у межах другої категорії посад та встановлюють розмір додаткових виплат — надбавок і матеріальної допомоги — відповідно до законодавства”, — повідомили у пресслужбі.

До слова, Садовий пустив львів'ян у шикарний особняк і розповів про виховання дітей. Попри те, що апартаменти Садового це трохи понад 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно. Тут у кожного з його п'ятьох дітей є власна кімната, а також з ними в будинку живе невелика собачка.

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік"

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова