Мер Львова Андрій Садовий закликав містян святкувати Новий рік удома, щоб зменшити ризики захворювання.
Про це мер заявив 28 грудня, під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» .
Так, стало відомо, що Садовий звернувся до львів'ян та попросив провести новорічну ніч вдома. Цьогоріч через карантинні обмеження у Львові не буде відбуватися якихось гучних гулянь.

Андрій Садовий, фото: скріншот з відео
Андрій Садовий, фото: скріншот з відео

" Звичайно, що в місті є гарні ілюмінації, ялинка, ярмарок, але краще все ж побути в цей час на ізоляції, адже нічого ціннішого за здоров’я немає. Цей рік особливий, тому краще у цей святковий період залишатися вдома. Хочу побажати всім, щоб усі негаразди залишились у цьому році, а в новий рік ми прийшли з добрим настроєм, доброю атмосферою, добрим здоров’ям. Бажаю всім любити людей, любити одне одного, залишалися Людьми з великої літери", — зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше Садовий підхопив коронавірус і поскаржився на весь Львів: "відчув слабкість"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Садовий присягнув львів'янам і пообіцяв те, чого не зробив за чотири каденції

Також "Знай.uа" писав, що Садовий пообіцяв львів'янам грандіозну вечірку на Різдво, локдаун не перешкода: "у нас особлива атмосфера"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще