У Львові виник черговий казус із ремонтом вулиці Степана Бандери.
З відповідною скаргою на "Гаряча лінія міста Львова" звернувся львів'янин Дмитро Мойсеєнко.
Так, стало відомо, що у Львові під час ремонту вулиці Степана Бандери підрядник порушив домовленість з Львівською міською радою. За словами місцевих жителів, замість базальтової мозаїки, як передбачалося раніше, підрядник почав класти неякісну бруківку.

Фото: Дмитро Мойсеєнко

“На вулиці Степана Бандери підрядник порушив домовленість з ЛМР, проектантом і засновником тим, що використовує великий, колотий, кривий брук в зоні майбутнього руху коліс ТЗ, замість базальтової мозаїки, як передбачалося раніше”, – йдеться у повідомленні.

Львів'яни просять проінформувати замовника і призупинити укладання бруківки, допоки підрядник не буде правильно проінформований і не почне правильно виконувати свою роботу.

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа , Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірус може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще