У Львівській області поліція розшукала неповнолітніх, які мало не забили до смерті собаку.

Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Львівської області в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в Бродівському районі. У суботу, 26 грудня, співробітники поліції виявили на просторах мережі публікацію, в якій було зазначено, що нібито в місті Броди невідомі засунули собаку в мішок, побили її, в слідстві чого вона загинула.

За даним фактом правоохоронці негайно почали перевірку. Їм вдалося встановити особи людей, які були причетні до знущання над твариною. Ними виявилися 16-річний хлопець і 14-річна дівчинка.

Собака / фото: Facebook
Собака / фото: Facebook

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як з'ясувалося, інцидент стався 23 грудня близько 17:00 на звалищі, неподалік одного з сіл району. Школяр помістив собаку в мішок і кілька разів вдарив її металевою трубою. За тим, що відбувається спостерігала його 14-річна подруга.

Поліції вдалося розшукати тварину і доставити його у ветеринарну клініку. На щастя, собаку вдалося врятувати, зараз вона почувається добре.

За фактом події правоохоронці Бродівського ВП відкрили кримінальне провадження згідно частини 1 статті 299 (жорстке поводження з тваринами) КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі строком до 3-х років.

Нагадаємо, що на Новому Львові розгулює один фазан. Місцеві жителі не очікували такого побачити.

Як повідомляв портал Знай.иа, львівським котам побудували будинок на зиму.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині виявили тіло чоловіка, який ще 15 грудня пішов з дому і не повернувся.