Львівські слідчі оголосили про підозру двом зловмисникам, які причетні до особливо тяжких злочинів з тортурами людей.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає прес-служба поліції Львівської області в Facebook.

Повідомляється, що правоохоронцям вдалося встановити особи і затримати двох жителів Львова, які причетні до вбивств, розбійних нападів, під час яких жорстоко катували своїх жертв, використовуючи вогнепальну зброю і біти.

Зловмисниками виявилися двоє львів'ян 26 та 29 років. Правоохоронним органам вдалося затримати їх ще 30 Червня після чергового нападу. 21 червня чоловіки напали на літніх людей в одному з сіл Пустомитівського району.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вони увірвалися в будинок, де проживали 63-річний чоловік і його 56-річна дружина. Зловмисники зв'язали і жорстоко побили господарів будинку, забравши з собою гроші і всі дорогоцінні речі, після чого втекли. Від отриманих травм чоловік помер на місці, а його дружина отримала численні тілесні ушкодження.

Поліція, Фото ілюстративне: Facebook
Поліція, Фото ілюстративне: Facebook

Після даної події правоохоронці провели масштабне розслідування, зібрали речові докази, свідчення та інше. За підсумком чоловіків зв'язали з ще шістьма кримінальними злочинами (розбій, крадіжка, заволодіння зброєю), скоєних на території Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.

3 грудня слідчі повідомили затриманим про підозри у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених п. п. 6,12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3,4 ст. 187 (розбій) , ч. 3 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 262 (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) і ч. 5 ст. 27 - ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 187 (пособництво в готуванні вчинення розбою, поєднаного з погрозою застосування насильства небезпечного для життя і здоров'я людини та з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей-довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

За рішенням суду зловмисники перебувають під вартою. Досудове розслідування триває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові співробітники патрульної поліції виявили породистого пса, який втратив господаря.

Як повідомляв портал Знай.иа, чоловік випив каву на вокзалі і впав у кому, очевидці чухають потилиці: "Клофелінщікі?".

Також Знай.иа писав, що на Львівщині 40-річний чоловік став жертвою морозів. Його госпіталізували з обмороженням обох ніг.