У Львові підозрюваному у замаху на вбивство не вдалося відсидітися у підвалі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Львівській області.

Так, стало відомо, що у Франківський відділ поліції надійшло повідомлення від лікарів про чоловіка, який самостійно звернувся за допомогою в один із медичних закладів міста. Стан пацієнта медики оцінили як важкий - він втрачав свідомість, а під час огляду у нього були виявлені «чисельні різані рани в області грудної клітини та передпліч».

У Львові підозрюваному у замаху на вбивство не вдалося відсидітися у підвалі


Для того , щоб встановити обставини пригоди були залучені слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції та інших служб Франківського відділу поліції. Правоохоронці розшукали та опитали очевидців події, вивчили записи камер відеоспостереження та встановили, що потерпілий, 47-річний львів’янин, отримав ножові поранення близько 17.30 на вулиці Героїв УПА у Львові під час конфлікту з 45-річним жителем Львова. Варто зазначити, що підозрюваний раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили місце, де може переховуватись втікач та невдовзі затримали його у підвалі одного з будинків на території району. Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування.

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом із тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "Годувала грудьми і лікувалася вдома"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті - крок: "Дуже небезпечний токсин"