У Львівській області розшукують чоловіка, якого засуджено за вбивство. Про це повідомили у Старосамбірському відділі поліції.

Як зазначається, розшукується Андрейко Андрій Степанович, 09.12.1986 року народження, мешканця селища Лаврів Старосамбірського району. Чоловік переховується від правоохоронних органів, ухиляючись від відбування покарання за вбивство – Стрийський міськрайонний суд 26 квітня 2018 року приговорив його до 10 років тюрми.

Є інформація про те, що засуджений може переховуватися за кордоном.

Тих, хто володіє інформацією про місце перебування чоловіка, просять анонімно повідомити до поліції за номером 102.

«Розшукують за вбивство 10-річної давності, за яке він вже відбув покарання?», «Невже така приємна на вигляд людина може вбити?», «Такий ладний і вбивця?», - дивуються львів’яни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Всі люди мріють про те (і потенційні жертви, і поліція), щоб злочинець виглядав як злочинець. І ми по вигляду могли відрізнити, від кого триматися подалі. На жаль, природа так не зробила. Не знаю щодо людини на фото, але приємна зовнішність зовсім не гарантує, що перед вами хороша і порядна особа», - додають інші.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.