Мер Львова Андрій Садовий виявив у власному кабінеті дивного гостя, прийшовши на роботу.

Про це Львівський градоначальник розповів у своєму Facebook.

"Такий гість сьогодні забрався до мене на балкон. Том Круз був, президенти різні були, а котів ще не було", - написав він.

Садовий залишив номер телефону, за яким може звернутися господар кота для повернення втікача в сім'ю. На фото видно, що за твариною доглядають, до того ж на ній нашийник.

Як назвати головного кота Ратуші

Отож епопею з пошуком господаря завершено) Знайшлись одразу 3 власники. Пан Дмитро і 2 ресторани з площі Ринок - П'яте підземелля. Львів і Підпільний Кіндрат - Pidpilnyj Kindrat. Ми не знали, хто ж справжній 🤔. А виявилось, що котик розумний і дружить з усіма, хто годує) Маємо тепер головного кота Львова. Тільки от імені ще не придумали. Давайте разом якось назвемо нашого улюбленця) Які будуть пропозиції?)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Geplaatst door Андрій Садовий op Vrijdag 11 september 2020

Нагадаємо, сьогодні борги Львова за кредитами розписані аж до 2041 року. Вже наступного року місто має виплатити кредиторам 1 млрд 200 млн грн. Найболючішими для міста є 12 кредитних договорів на загальну суму понад 5 мільярдів, адже борги за них доведеться сплачувати у євро. З огляду на інфляцію, це буде болючим кроком, пише DailyLviv.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.