Ірину Діденко звільнили з посади головної прокурорки Львівської області.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук.

“Мої повноваження прокурорки Львівщини сьогодні закінчено. Дякую Львівщино! Неймовірний край з неповторним містом Лева з власною, незламною позицією, яка захоплює. Дякую всім за відкрите серце, з яким прийняли. Своєю чергою зробила за цей час ВСЕ що було в моїх силах та повноваженнях, щоб ми хоч трохи наблизились до західних стандартів роботи”, — зазначила Ірина Діденко.

Мої повноваження прокурорки Львівщини сьогодні закінчено. Дякую Львівщино! Неймовірний край з неповторним містом Лева...

Geplaatst door Iryna Didenko op Donderdag 10 september 2020


Натомість новим головою Львівської прокуратури став Антон Войтенко. Інформацію про його призначення оприлюднив “Захід.нет”

Наказ призначення Войтенка

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще


Варто зазначити, що раніше Антон Войтенко обіймав посаду прокурора Рівненської області. На цю посаду його призначили у січні 2020 року. Також раніше він працював на різних посадах у Житомирській та Харківській прокуратурах.

Войтенко здобув юридичну освіту у Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2007 року.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові знову почалися проблеми з вивезенням сміття.

Також Знай повідомляв, що мер Львова Андрій Садовий вирішив втекти від гострих запитань журналістів. Він відмовився показувати результати останнього ПЛР-тесту на коронавірус.

Нещодавно Знай передавав, що депутати Львівської міськради затвердили детальний план території, яким передбачається знесення будинку 19 століття на вулиці Поповича.