В одному з дитячих садків Львова співробітника підозрюють в інтимних діях щодо дітей. Про це, посилаючись на слова мами дитини яка відвідує цей садок, розповіли у виданні "Варта 1".

Повідомляється, що у Львові, діти з дитячого садка №17 розповіли батькам, що співробітник В. торкався їх статевих органів і говорив, що Він їхній друг і дуже любить їх.

Читайте Знай в Google News!

За словами батьків, чоловік не є вихователем і не повинен працювати з дітьми, проте він укладає їх спати і стежить за ними під час тихої години. Всі скарги на чоловіка надійшли від хлопчиків, до дівчаток він не торкається.

Також батьки з'ясували, що даний співробітник сам попросив дозволу працювати з дітьми. Вони планують поскаржитися на чоловіка завідуючій установи.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич з'ясував, що в дитячому садку дійсно є такий конфлікт, проте є і конфлікт співробітника з однією мамою, яка впевнена, що в установі повинні працювати одні жінки і чоловікові там не місце.

В даний момент за цю справу взялися правоохоронці, які встановлюють всі деталі цієї ситуації.

Львів, вулиці міста, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Бориспільський викрадач" зізнався, для чого йому знадобилася дитина

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі збоченець полював на маленьких дівчаток

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі збоченець полює за дітьми біля популярного ТЦ