У Львові помітили чоловіка, який показував свій статевий орган молодим дівчатам, які прогулювалися у парку.

Про це написав Andriy Zavadskyy у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук.

Так, львів'янин розповів, що у парку імені 700 річчя Львова помітили чоловіка, який катався на велосипеді. Запримітивши молодих дівчаток він наближався до них та показував свій статевий орган.

Фото: Andriy Zavadskyy


"Коли наближався до жінок/дівчат, зходив з велосипеда і виймав свій статевий орган з шортів. Переважно "жертвами" цього дійства були молоді дівчата. Найменшій дівчинці — років 12. Дівчинка гуляла з собакою, і коли підійшла ближче до цього збоченця — він вийняв член з шортів і махав ним перед нею. Дівчинка дуже злякалась і втекла", - розповів чоловік.

Небайдужі містяни помітили це та викликали на місце це пригоди наряд патрульної поліції. Наразі очевидці події написали заяву до поліції. Львівські правоохоронці проводять слідство.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпрі на дитину напав невідомий і забрав мобільний телефон і гроші.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі чоловік напав на дівчинку-підлітка в ліфті, вдаривши її електрошокером.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі поліція спіймала матір і сина, які були причетні до крадіжки в одному з приватних будинків.