У Львові біля торгового центру чоловік пропонував інтим за винагороду 14-річному хлопцеві.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини

Так, стало відомо, що патрульні 2 батальйону отримали виклик про спробу розбещення неповнолітнього біля торгового центру на вулиці Богдана Хмельницького. Заявником виявився 14-річний хлопець, який розповів, що невідомий, якому він дав флаєри, попросив йому допомогти з налаштуванням мобільного зв’язку. Після чоловік запропонував через спеку сісти в його автомобіль Mitsubishi Outlander, бо там працює кондиціонер.

Фото Національної поліції


Після того як чоловік дав свій телефон, щоб той його налаштував він почав чіплятися до юнака. Юнак відкинув його руку і сказав не робити більше так.

Правоохоронці розповіли, що заявник не розгубився і увімкнув диктофон на своєму телефоні, та практично одразу закінчивши із налаштуваннями, почав прощатися. Чоловік протягнув йому 50 гривень за допомогу і знову почав приставати та пропонувати інтимні послуги, за які готовий був йому заплатити 500 гривень. Юнак різко вийшов з автомобіля і зателефонував до поліції.

Правоохоронці отримавши орієнтування виявили цей автомобіль та зупинили. Затриманим виявився 47-річний чоловік. Неповнолітній передав диктофонний запис працівникам поліції. Приймається рішення про його затримання за ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на дитину напав невідомий і забрав мобільний телефон і гроші.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі чоловік напав на дівчинку-підлітка в ліфті, вдаривши її електрошокером.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі поліція спіймала матір і сина, які були причетні до крадіжки в одному з приватних будинків.