За крісло мера Львова із Садовим позмагається Бунь. Новий кандидат пообіцяв у найближчі дні детально розповісти, що хоче покращити в житті громади міста Львова.

Про це Юрій Бунь повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у чинного мера Львова Андрія Садового з'явився новий конкурент на виборах міського голови. Так, на голову Львівської ОТГ балотуватиметься Юрій Бунь, лікар, кандидат медичних наук, доцент, підприємець, завідувач кафедри хірургічної стоматології Львівського медичного інституту.

Юрій Бунь


"Шановні друзі, мене звати Бунь Юрій Миколайович. Я прийняв рішення балотуватися на посаду мера міста Львова", - йдеться у повідомленні.

Він пообіцяв у "найближчі дні детально розповісти, що хочу покращити в житті громади міста Львова, які проблеми потребують нагального вирішення і що реально зараз почати робити для покращення умов життя львів'ян".

"Буду щиро вдячний моїм друзям, знайомим, пацієнтам за допомогу за підтримку на цьому шляху", - йдеться у повідомленні.

Шановні друзі, мене звати Бунь Юрій Миколайович. Лікар, кандидат медичних наук, доцент, підприємець, завідувач кафедри...

Geplaatst door Юрій Бунь op Woensdag 26 augustus 2020

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.