Міський голова Львова Андрій Садовий відвідав Класичну гімназію при ЛНУ ім. І.Франка. Світлини з місця події викликали у містян бурхливу реакцію.

Інформацію про візит та світлини з місця події, оприлюднено на офіційній сторінці Класичної гімназії при ЛНУ ім. І.Франка у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що Андрій Садовий відвідав гімназію при ЛНУ ім. І.Франка. Разом із керівництвом закладу він обговорив проблеми закладу, поспілкувався з учителями та з робітниками будівництва.

Фото зі сторінці Класичної гімназії при ЛНУ ім. І.Франка


”Звісно, йшлося про освіту очну і дистанційну, про проблеми на будівництві. Мер сказав, що воно має бути завершене ще цього року, і запевнив робітників, що необхідні для цього кошти будуть”, – зазначається у повідомленні.

Скріншот


Під інформацією про візит Садового було опубліковано кілька світлини. Одна з фотографій, де Садовий видерся на драбину та лізе у вікно привернула особливу увагу містян.

“Коли ти вирішив учетверте йти в мери, і залишив піарників і фотографів далеко позаду“, – зазначив у коментарі до світлини Yuriy Skolozdra на сторінці спільноти ПУП (Паяци української політики).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот

Деталі візиту мера міста А.Садового. У попередньому пості ми вже повідомляли, що А.Садовий відвідав нашу гімназію,...

Geplaatst door Офіційна сторінка Класичної гімназії при ЛНУ ім. І. Франка op Dinsdag 25 augustus 2020

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.