У Львові контролери "Львівелектротрансу" розпилили в салоні трамвая перцевий балончик, який потрапив в очі водієві. Про подробиці події розповідає ресурс "Варта 1".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 18 серпня, в трамваї №3. Під час того, як трамвай знаходився на перетині вулиць Франка і Саксаганського, між контролерами і пасажиром стався конфлікт. Як розповіли свідки, тоді також сталася бійка. На час розглядів рух трамваїв №3 і №8 було призупинено.

За інформацією очевидців, конфлікт зав'язався на грунті безквиткового проїзду. Коли почалася бійка, контролери в якості самозахисту застосували по відношенню до правопорушника перцевий балончик, який випадково потрапив водієві трамвая в очі. Останньому стало погано через проблеми з серцем, тому його госпіталізували, а на місце події була викликана поліція.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як пізніше заявили в ЛКП "Львівелектротранс" під час брифінгу, в трамвай №3 зайшла пара контролерів, щоб перевірити проїзні документи у пасажирів. В цей час співробітники підприємства побачили трьох людей, які не мали квитків і перебували в салоні без масок. Їм висунули вимогу надіти ЗІЗ і сплатити штраф за безквитковий проїзд.

У цей час у конфлікт втрутився ще один пасажир, який перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Він поводився агресивно, лаявся і ліз у бійку. В ході конфлікту, раніше судимий (як з'ясувалося пізніше) чоловік порвав контролеру форму і зірвав з шиї ланцюжок з кулоном. З метою самозахисту контролери застосували до нападника перцевий балончик.

На місце події прибула поліція, яка забрала порушника в Галицький відділ поліції. На даний момент правоохоронці вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові бидло-маршрутник вигнав матір Героя АТО.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові з вересня очікується черговий транспортний колапс через реконструкцію вулиць.

Також Знай.иа писав, що у Садового заявили, що пільговики можуть їздити в громадському транспорті в години пік.