Чого тільки не надивишся, користуюись громадським транспортом. Іноді інцеденти нагадують зйомки екшену та переносять пасажирів на знімальний майданчик гостросюжетного бойовика.

Так, сьогодні вранці у Львові жінці, яка керувала трамваєм №8, довелося боротися з пожежею, що виникла на зупинці біля кінотеатру імені Довженка. Пригода сталася о 8:40. У транспортного засобу загорілися колодки і вогонь перейшов на рекламний банер з написом "Камера! Вогонь!".

На щастя, жінка мала з собою пляшку води і змогла самотужки ліквідувати полум'я.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Спікер ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев розповів, що для ліквідації пожежі за допомогою до рятувальників міста не зверталися. Дуже добре, що жінка зуміла сама загасити пожежу. Однак, у таких випадках варто все ж звертатися до фахівців, тому що міг загорітися і весь трамвай.

Через пригоду на 20 хвилин був призупинений рух трамваїв №4 і №8.

Нагадаємо, що у місті Лева з'явилася нова петиція з вимогою надати стабільні графіки курсування громадського транспорту після 23:00.

Як повідомляв портал Знай.ua, у громадському транспорті Львова будуть спостерігати за пасажирами

Також Знай.ua писав про те, що в Австрії вирішили платити за користивання громадським транспортом.