У Львові від ускладнень, які викликав коронавірус помер водій швидкої допомоги. Медики боролися за його життя до останнього.

Про скорботну новину повідомив Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Facebook.

На Львівщині коронавірус забрав життя водія швидкої допомоги, який довгий час рятував людські життя. Сидір Мар'ян протягом 30 років працював водієм на 5-й підстанції Львівської швидкої допомоги. Нещодавно його у важкому стані госпіталізували до Львівського регіонального фтизіопульмонологічного центру. Незважаючи на старання медиків, здолати COVID-19 йому не вдалося.

Фото: Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги


"У сім’ї ЛОЦЕМД МК непоправна втрата – від COVID-19 помер наш колега Сидор Мар’ян Антонович, який 30 років свого життя віддав служінню людям. Працював водієм екстреної допомоги на ПС-5 міста Львова. Завдяки його праці було врятовано багато людських життів. Мар’яна Антоновича у важкому стані шпиталізували до Львівського регіонального фтизіопульмонологічного центру, де, незважаючи на зусилля лікарів, наш колега помер", - повідомили в медзакладі.

Колеги висловлюють щире співчуття рідним і близьким загиблого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Перемишлянах проводжають настоятеля парафії Різдва Святої Богородиці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, помер син відомого українського співака Віктора Павлика.

Також Знай.uа писав, що у Львові внаслідок ДТП загинула відома спортсменка Лідія Яриш.