У свій День народження Андрій Садовий заявив, що йде на вибори мера Львова 2020.

Про це Садовий повідомив у відеозверненні на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що чинний мер Львова у день свого народження заявив, що балотуватиметься на посаду голови Львівської ОТГ на місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня 2020 року.

Андрій Садовий Фото: "Кореспондент"
Андрій Садовий Фото: "Кореспондент"


«19 серпня, мені 52 роки. Дякую всім, хто телефонує, посилає SMS – дуже багато вітань. І є запитання: “Слухай, Андрію, ти йдеш на наступні вибори?”. Я собі думаю: завод з переробки сміття почали будувати, ще є дуже багато проблем. Треба добудувати? Треба. А вулицю Бандери чи Суботівську з Рясне-2 на Левандівку треба? Треба. А Шевченка, Богдана Хмельницького? (…) Оце все кинути на призволяще? Це якось несерйозно. Тому йду», – аргументував своє рішення він.

Варто відзначити, що крім Андрія Садового , офіційно про участь у виборах мера Львова заявив лише народний депутат від «Голосу» Ярослав Рущишин.

За результатами соціологічних досліджень Андрій Садовий зараз має найбільшу підтримку серед потенційних кандидатів на посаду очільника майбутньої Львівської ОТГ. Зокрема, останнє опитування соціологічної групи «Рейтинг» свідчить, що чинного міського голову підтримують 38,1% мешканців.

Важлива заява

Вітаю зі святом! Маю для вас новину. Дивіться відео!)

Geplaatst door Андрій Садовий op Woensdag 19 augustus 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт. Місцеві активісти показали, як ходять тролейбуси по одному з міських маршрутів.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.