У Львові внаслідок ДТП загинула відома спортсменка Лідія Яриш.

Про це повідомляється на сторінці Відділення НОК України у Львівській області у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Львові, у середу 5 серпня внаслідок ДТП загинула тренер відділення сучасного п’ятиборства Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 СКА Лідія Яриш.

Лідія Яриш Фото: ФБ/Відділення НОК у Львівській області


Зазначимо, що дорожньо-транспортна пригода сталася зранку, 5 серпня, на вулиці Замарстинівській, 82 у Львові. Близько 7-ї години ранку автомобіль збив жінку-пішохода. Внаслідок наїзду 60-річна львів’янка Лідія Яриш загинула на місці події.

“Олімпійська родина Львівщини щиро співчуває рідним і близьким Лідії Михайлівни. Світла пам’ять… Львівська обласна федерація сучасного п’ятиборства оголосила добровільний збір коштів на організацію похорону та допомоги літнім батькам Лідії Яриш, які залишились наодинці з горем. ”, – зазначається у повідомленні.

ТРАГІЧНО ЗАГИНУЛА ТРЕНЕР З СУЧАСНОГО П'ЯТИБОРСТВА ЛІДІЯ ЯРИШ Сьогодні внаслідок ДТП загинула тренер відділення...

Geplaatst door Відділення НОК України у Львівській області op Woensdag 5 augustus 2020

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Львові пішов з життя легендарний художник, його обожнював увесь світ - Галичина схилила голови

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові поховають легендарного композитора Мирослава Скорика - скрипка маестро змовкла навіки

Також «Знай.uа» писав, що Україна втратила видатну артистку: більше 200 ролей і 70 років на сцені