Мера Львова Андрія Садового знову впіймали на брехні та маніпуляції. Про це розповіли на порталі "Вголос".

Мова йде про медіатеку "Мультиплекс" та озеро на вулиці Симоненка у Львові. Журналісти зазначили, що Садовий раніше відмовлявся фінансувати майданчик для дітей, але зараз його "рятує". При цьому він три роки тому обіцяв облаштувати вище зазначене озеро. На цей раз обіцянки продовжилися, однак робіт з облаштування за цей час ніхто не проводив.

Вчора, 21 липня, Садовий разом з чиновниками оглянув дитячу бібліотеку і територію поблизу озера по вулиці Симоненка. Метою цього огляду був "порятунок" бібліотеки від краху та облаштування території навколо озера. Все було б нічого, якби не кілька неоднозначних моментів.

Перший — сама медіатека, яку облаштовували самі батьки з дітьми. Вони розфарбували вхід і привели в порядок сміттєві баки, в той час, як влада міста вперто відмовлялася надати хоча б найменшу підтримку.

Другий — озеро, яке також вимагає інвестицій. Під час візиту Садовий показав презентацію проекту озера і розповів, що планує зробити. Однак з цією ж презентацією він вже виступав в 2017 році, за цей час біля озера змін не відбулося.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Про проект облаштування території поблизу озера, в 2017 році кілька разів писав сайт "Захід.нет", який належить дружині Садового.

Скріншот статті видання Захід.нет: Вголос

Депутат Львівської міської ради Андріян Гутник зробив зауваження Андрію Садовому в соцмережі Facebook. Однак мер Львова вирішив не відповідати на коментар і приховав його.

Скріншот коментаря Андріяна Гутника: Вголос

Скріншот коментаря Андріяна Гутника: Вголос

Скріншот коментаря Андріяна Гутника: Вголос

Скріншот коментаря Андріяна Гутника: Вголос

Гутник пояснює таку поведінку Садового початком піар-кампанії до майбутніх виборів міського голови.

Нагадаємо, що представники "Блоку Кернеса - Успішна Харківщина" передали жительці Краснограда Харківської області гуманітарну допомогу, яка насправді надійшла від Червоного Хреста.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Пальчевський записав відеозвернення, в якому зазначив, зазначив позитивні дії президента під час теракту в Луцьку.

Також, "Знай.uа" писав, що у міській раді Дніпра створили нову політичну фракцію, яка тепер стала монобільшістю.