На Львівщині була помічена незвичайна парочка, яка вирішила відпочити на сходах у будівлі. Про це розповіли у групі "Підслухано Червоноград" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в місті Червоноград Львівської області мешканці побачили незвичайну парочку, яка відпочивала на сходинках біля входу в ательє. Хлопець і дівчина просто лежали в обнімку і не звертали уваги ні на що. Знімки їх відпочинку відразу ж з'явилися в мережі.

"Червоноград! Оголошуємо конкурс на самий креативний коментар. Це в Червонограді люди вирішили відпочити.. пишіть свої варіанти в коментарях" - написали в повідомленні Підслухано Червоноград.

Повідомлення Підслухано Червоноград: Facebook

До повідомлення також додали фото, на якому можна помітити хлопця без футболки, в чорних штанях і кросівках, який лежить біля входу біля будівлі. Поруч з хлопцем, закинувши на нього ногу, лежить дівчина в коротких рожевих шортах і білому топі.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Хлопець і дівчина лежать на вході в будівлю, фото: Facebook Підслухано Червоноград

Підписники сторінки не могли пройти повз і висловили свою думку з приводу побаченого в коментарях. Деякі сприйняли те, що відбувається з гумором і зазначили, що у пари своя, романтична атмосфера. Інші ж вирішили, що люди потрапили в біду і жартувати над цим суперечить принципам моралі.

"Реально страшно і дуже шкода людей! Коли така ситуація, то не сміятися хочеться, а навпаки!Дай Бог, щоб розум прийшов до цих людей і пробач нам провини наші!", "Що тут дивного?? Люди чекають коли їм щось відремонтують або пошиють! Там всередині немає де присісти і почекати, а прилягти тим більше! Все ок, це лбов! P. S. Самотні не заздріть, щастю інших!", "Помилитися може кожен, і посміятися може кожен .... все нам дозволено, але не все йде на користь. Може дійсно не варто сміятися з чужого горя....ніхто не може бути впевнений у завтрашньому дні, у нас всіх є діти... краще помолимося за їхнє майбутнє! Закладаємо цінності з дитинства, і все буде Ок !)", "Але, зате як вона на нього елегантно ногу закинула...любов" - Написали підписники в коментарях

Коментарі до повідомлення, скріншот: Facebook Подслушано Червоноград

Коментарі до повідомлення, скріншот: Facebook Подслушано Червоноград

Нагадаємо, що в аеропорту Львова встановили термінали ПЛР-тестування на COVID-19.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові головний залізничний вокзал отримав нову підсвітку.

Також Знай.uа писав, що у львівській мерії відповіли на питання, як і чим місцеві жителі можуть потрапити вчасно на роботу.