У львівському парку "Високий замок" біля підніжжі самої гори виявили самовільне будівництво. Без жодних дозвільних документів люди встановили хрест, навезли будівельних матеріалів і навіть почали заливати фундамент.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛКП “Зелений Львів”, а також Євген Бойко, директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради.

“Учора працівники ЛКП «Зелений Львів» виявили самовільні будівельні роботи у парку «Високий Замок». Люди, які були присутні на місці пояснили, що… зводять церкву. При цьому жодних установчих документів на будівництво вони, звісно, не мають. Пояснюють, що зводять церкву у тому місці тому, що вона «колись там була»”, – йдеться у повідомленні "Зеленого міста".

фото: ЛКП “Зелений Львів”
фото: ЛКП “Зелений Львів”

Присутні на місці особи пояснили, що зводять церкву, яка, за їхніми словами, колись там була.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Служитель церкви представився єпископом Михайлом (прізвище назвав Коваль), а свою конфесію назвав Єдиною соборною та апостольською церквою. Допомагає йому «піддиякон» Михайло", – написав Євген Бойко.

фото: ЛКП “Зелений Львів”
фото: ЛКП “Зелений Львів”

фото: ЛКП “Зелений Львів”
фото: ЛКП “Зелений Львів”

І додав, що жодних установчих документів релігійної громади, ані жодних документів щодо будівництва пред’явити не змогли, адже їх не існує.

"Безперечно, місто звернеться в поліцію та в інші контролюючі органи для призупинення незаконного будівництва. Також важливо з’ясувати, хто ці люди і щоб на Високому Замку чи деінде в місті не з’явились квазірелігійні утворення. Просимо також церкви міста в можливий спосіб застерегти своїх вірян від участі у можливих дійствах подібних організацій", - підсумував Бойко.

фото: ЛКП “Зелений Львів”
фото: ЛКП “Зелений Львів”

фото: ЛКП “Зелений Львів”
фото: ЛКП “Зелений Львів”

фото: ЛКП “Зелений Львів”
фото: ЛКП “Зелений Львів”

В парку "Високий Замок" у підніжжі самої гори сьогодні працівниками ЛКП «Зелений Львів» було виявлено самовільні...

Geplaatst door Євген Бойко op Woensdag 15 juli 2020

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, ранее У Хмельницькому "чорні будівельники" захопили кладовища - цеглини на могилах

Как сообщает портал «Знай.ua» Нардепи жорстко "розкатали" мерство Кличка: варварська забудова, "антикорупційна" імітація і транспортний занепад

Также «Знай.ua» писал, что Господин Герус, а сколько вы зарабатываете на незаконной добыче янтаря?