У Львові головний залізничний вокзал отримав нову підсвітку, тепер він став ще більш казковим.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук повідомила прессекретарка міського голови Львова Христина Процак.

Так, стало відомо, що комунальне підприємство Львівсвітло оновило підсвітку на Головному вокзалі Львова. Тепер залізничний вокзал міста став ще більш чарівним та гарним. Тепер і гості міста, й самі містяни можуть милуватися цією спорудою, особливо прекрасною вона є вночі та ввечері.

У Львові підсвітили залізничний вокзал


Нове освітлення на головному залізничному вокзалі Львова має жовте та біле забарвлення. І тепер воно дає змогу милуватися вокзалом з далеку.

Довідка: головний залізничний вокзал (також Львів Головний) — вокзал станції Львів. Головний вокзал Львова та Львівської залізниці. Історично, це перший вокзал на території сучасної України. Розташований за 2,5 км від центру міста на південний захід на лінії Головного європейського вододілу на висоті 316 м над рівнем моря.

З 1861 року, часу відкриття, це вже друга вокзальна споруда, зведена у 1904 році. Вокзал обслуговує всі потяги далекого та місцевого сполучення, а також приміські потяги Краснянського, Рава-Руського, Сокальського та Луцького напрямків.

До слова, у Львові територія біля залізного вокзалу кардинально зміниться. Тут з'являться офіси, готелі, конгрес-центр, підземні паркінги.

Так, стало відомо, що управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради розробило концепцію перетворення території між площею Двірцевою біля залізничного вокзалу та вул. Городоцькою. На даний момент тут перебуває приміський вокзал і будівлі різного призначення.

Вокзал планують перемістити, а вільну територію перетворити в суспільно-діловий квартал. Тут з'являться офіси, готелі, конгрес-центр, підземні паркінги і збільшиться площа зелених зон.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що експерти розповіли, як заощадити на покупці квартири в Харкові.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай писав, що в Дніпрі зросли ціни на нерухомість.

Нещодавно Знай передавав, що стали відомі ціни на курортну нерухомість.