Стало відомо про те, що у Львівській області блискавка потрапила в жінку через розетку. Вона перебувала в цей момент у власному будинку.

Таким чином, повідомляється, що у Львівській області вдалося врятувати жінку, в яку влучила блискавка в її будинку. Спочатку її намагався реанімувати чоловік, а потім приїхали медики. Про це йдеться в матеріалі ТСН.

Тридцятисемирічна Галина Герелей говорить про те, що це диво, що вона залишилася жива після удару блискавкою. Вона залишила слід на спині, який чимось схожий на павутину з маленьких шрамів. Все, що вона згадує про відчуття, що це була різка біль, відразу у всьому тілі.

Жінка розповідає, що сиділа спиною до розетки, після чого почула постріл. Світло згасло, і почало все різко хворіти, ноги відмовляли. Чоловік побіг викликати медиків, і намагався привести дружину до себе.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка сиділа на підлозі на килимі, навпаки були діти. Але блискавка їх не зачепила. Від розетки до Ярославі було близько трьох метрів. Нічого металевого, каже жінка, не мала на собі, і телефоном теж не користувалася. Всі електричні прилади вимкнули, але вони згоріли.

На сьогоднішній день жінка почуває себе значно краще, але все ще під наглядом лікарів.