Керівник організації «Варта1» Ігор Зінкевич розповів про те, як влада піаряться на пандемії коронавіруса. Також він вважає, що лікарні потребують реальної допомоги, а не в муралах, які відкривають з помпою і десятками людей, яких зганяють під час карантину.

Зінкевич розповів, що нещодавно з волонтерами його організація подарували лікарні швидкої допомоги 70 медичних ліжок, тумби. Частина вантажу доставила «Народна самооборона» Львівщини. Протягом цього року планують привезти ще 600 ліжок зі спеціальними можливостями, щоб закрити всі потреби лікарні. Це Зінкевич назвав реальною допомогою, яка необхідна лікарням, а не мурали.

Крім того, Ігор Зінкевич вважає, що зараз влада намагається використовувати коронавірус і лікарні для власного піару замість того, щоб приймати закони для лікарень, лікарів, українського бізнесу. Він зазначив, що шокований таким положенням справ. Однак Зінкевич не проти того, що лікарів потрібно дякувати за їх самовіддану роботу. Однак вдячністю лікарям може бути лише нормальна оплата їх праці, створення нормальних умов праці.

Як міська влада піариться на коронавірусі?!

🔶"Я був шокований, як міська влада піариться на епідемії!" Ігор Зінкевич, депутат Львівської міської ради детально розповів, як міська влада піариться на коронавірусі! Народне Толк-Шоу! - дивіться повний випуск тут 👇 https://ecs.page.link/D13QF #Народне_толк_шоу #Львів #Садовий #політика #коронавірус

Geplaatst door Телеканал НТА op Dinsdag 23 juni 2020

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що в Україні все більше хворих коронавірусом. 24 червня було зафіксовано 940 випадків. Крім того, фіксується збільшення кількості пацієнтів в лікарнях, які потребують медичної допомоги.

У Львівській області ситуація щодо поширення коронавіруса викликає занепокоєння. У зв'язку з цим головний санітарний лікар Ляшко заявив, що Львівську область можу закрити на карантин. У список областей з критичним поширенням коронавіруса потрапили й інші регіони.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львівській області одужала жінка, яка місяць провела на апараті ШВЛ.

Знай повідомляв, що на Львівщині можуть ввести жорсткий карантин.

Нещодавно Знай передавав, що за останню добу в Україні зафіксовано 940 нових випадків захворювання.