На Львівщині через напружену епідеміологічну ситуацію можуть повернути жорсткий карантин.

Про це у вівторок, 23 червня, повідомив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко на брифінгу.

Так, стало відомо, що в трьох областях України можуть повернути жорсткі карантинні заходи. За словами Ляшка, критична ситуація склалася в західних регіонах країни.

Ляшко, фото з вільних джерел
Ляшко, фото з вільних джерел


Останнім часом у західних областях України зростає кількість хворих коронавірусом. Зокрема можуть повернути жорсткий карантин у Закарпатській, Львівській і Волинській областях.

"Найбільш критична ситуація щодо можливості запровадження більш жорстких обмежень у нас в західних регіонах. Зокрема, у Закарпатській, Львівській, Волинській областях", – зазначив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, раніше Карантин можуть продовжити до нового року з-за "шастанья" українців - "Ми повинні бути морально готові"

Як повідомляє портал Знай.ua Киян знову відправлять на карантин – ситуація критична, рішення можуть прийняти у будь який момент

Знай.ua писав, що В Україні за добу 681 нових хворих коронавірусом, 10 померло