На Львівщині жінка з коронавірусом вижила після 47 днів у реанімації, з яких 33 дні – на штучній вентиляції легень.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що у вівторок львів'янку, яка 47 днів провела у реанімації, з них 33 дні – на штучній вентиляції легень, з реанімації перевели у відділення. Наразі жінка продовжує лікуватися від недугу.


Зазначається, що 51-річна львів’янка потрапила до інфекційної лікарні майже два місяці тому. Через кілька днів її стан різко погіршився, тому жінку перевели до реанімації. Через два дні її перевели на ШВЛ, на якій вона пробула найдовше з усіх пацієнтів лікарні – 33 дні.

10 червня її від’єднали від ШВЛ, пацієнтка почала самостійно дихати, але ще два тижні пробула в реанімації. Лікарі побоювалися, що у неї можуть виникнути різні ускладнення, тому спостерігали за її станом здоров’я.

«У пацієнтки ще є киснева залежність, їй ще потрібний кисень, правда, з кожним днем все менше, але вона вже може отримувати лікування у відділенні. Скільки вона ще пробуде в лікарні? Важко точно сказати. Ще пробуде. Згодом продовжить лікування вже вдома. Для остаточного одужання їй знадобиться десь півроку», – каже лікар Віктор Токарєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу"

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики - бояться лікувати заражених китайським вірусом