Львівські правоохоронці врятували чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

Так, стало відомо, що 22 червня близько 16-ї години, на вулиці Кукурудзяній до патрульних підбіг схвильований чоловік і повідомив, що неподалік базару невідомий вчиняє самогубство. Правоохоронці 1 батальйону Іван Пукало та Юрій Бобеляк негайно вирушили на вказане місце, щоб врятувати чоловіка.

Фото Національної поліції


Коли патрульні прибули на вказане місце, то побачили, як чоловік намагається накласти на себе руки на огорожі електростанції використовуючи власний пасок. Працівники поліції швидко вивільнили чоловіка із зашморгу і надали домедичну допомогу.

Після цього 40-річного львів’янина передали медикам. Наразі його життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Знай.uа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий