Львів'янка звернулася до українців через коронавірус та закликала всіх, хто зараз знаходиться за кордоном не повертатися додому.

Про це львів'янка Наталія Копанецька написала в спільні "Варта -1".

Так, львів'янка звернулася до українців, які зараз знаходяться за кордоном і попросила не
повертатися додому. Все через те, що на її думку, Україна не готова протистояти вірусу.

"Ви що не розумієте яка критична ситуація з цим клятим коронавірусом? Якщо хтось з ваших рідних та близьких за кордоном, найперше Італії або в інших країнах, бо вже він по цілому світі, під милість Бога скажіть щоб сиділи і не виїжджали додому! Україна не готова до такого! Ви не усвідомлюєте як це насамперед стосується старших людей і людей з слабким імунітетом і з патологіями! Вони просто помруть! ", - написала львів'янка.

Скріншот посту


Також львів'янка порадила всім українцям частіше мити руки та не з'являтися у людних місцях без крайньої потреби. А також задля безпеки попросила утриматися від поїздок.

В Україні виявили коронавірус - скріншот YouTube
В Україні виявили коронавірус - скріншот YouTube


"Ви ж не знаєте які люди їдуть з Вами, краще утриматися від поїздок людям старшого віку!Бережіть себе і буде все добре!", - написала жінка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше