У Львові поліція розшукує зловмисника, який зґвалтував 12-річного хлопчика. Про подробиці події розповідає прес-служба Національної поліції у Львівській області Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 18 червня близько 12:40. На гарячу лінію поліції звернулася мешканка Львова, яка розповіла, що її 12-річний син пропав під час прогулянки у Залізничному районі міста.

У Львові невідомий чоловік зґвалтував 12-річного хлопчика / фото:Pixabay

На місце події прибули співробітники всіх служб територіального підрозділу поліції. Правоохоронним органам вдалося встановити, що хлопчик гуляв на вулиці Роксоляни, як раптом до нього звернувся незнайомий чоловік. Останній попросив дитину допомогти йому відтягнути мопед, натомість пообіцявши придбати газованої води.

Через деякий час хлопчик повернувся додому і повідомив матері, що невідомий чоловік його зґвалтував.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Поліція негайно вирушила на пошуки зловмисника, а про його прикмети повідомили всім працівникам оперативного, патрульного, ювенального та інших підрозділів. На даний момент правоохоронці встановлюють усі подробиці події.

За фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше у Львові відбулося серйозне ДТП за участю автомобілів Skoda Octavia і Opel Vectra.

Як повідомляв портал Знай.иа у Львові на одній з платформ для продажу товарів активізувалися шахраї.

Також Знай.иа писав, що маленькій українці потрібна термінова допомога, в два роки цієї дитині поставили страшний діагноз.